BILINDRETNING

Rydberg/RTT er den førende leverandør af bilindretninger og mobile transportløsninger. Når du vælger Rydberg/RTT, vælger du kvalitetsprodukter, -arbejde og -service. Med levering af rigtig mange indretninger gennem tiden, har vi tilegnet os den erfaring, der gør os til din bedste samarbejdspartner.
 
Udover at indrette lette erhvervskøretøjer, indretter vi også biler til handel, industri og håndværk. Vores produkter giver dig mulighed for at indrette din bil med de bedste kvalitetsprodukter, der er nemme at rengøre, og du kan sammensætte en løsning, der passer lige til dit behov.

Orden i din varebil sikrer dig som professionel effektivitet i din hverdag. Du kan have flere varer og mere værktøj med, og den effektive indretning medvirker til, at du hurtigere kan finde det rette værktøj. Med lastsikring kan du også sørge for, at lasten er fastsurret, hvilket øger din sikkerhed.

Sortimo har designet forskellige produktlinjer, der er målrettet den individuelle håndværkers behov. Dette øger fleksibiliteten i mobilitet, robusthed og orden. Sikkerheden i alle linjerne er i højsædet, så mulighederne for at sikre din last er mange. Vores sælgere har specialiseret sig i Sortimos tegneprogram, der kan indrette dit nye varerum præcis, som du ønsker det, og du har hermed muligheden for at se det og ændre det, inden bilen bliver indrettet.
 

Med det omfangsrige tilbehørsprogram fra Sortimo er der ingen kundeønsker, der ikke bliver opfyldt. Tilpas din bilindretning til dine behov. For inspiration og mere information om produkter samt tilbehør, se Sortimos katalog her.