INDOOR & OUTDOOR MARKEDSFØRING

Hvordan vil du genkendes? Grafisk identitet eller visuel identitet handler ikke bare om at have et flot logo. Visuel identitet er et gennemgående brandingværktøj, der afspejler virksomhedens inderste værdier og målsætninger.

 

Vi kunne skrive spalte op og spalte ned med en masse fyld- og fremmedord og fortælle, hvor gode vi selv synes vi er. Men vi kan også bare sige, at vi hos RTT hjælper vores kunder med at blive set.

 

Høj kvalitet i store og små løsninger. Vi kan hjælpe med skilte, bannere, billboards, flag, POS-materiale, overskuelige websites, sportsreklamer og bildekorationer – bare for at nævne nogle eksempler. Vi har teknikken og kender materialerne, når ideerne skal realiseres. Og vi er hurtige, når det haster.


RTT tror på samarbejde. Vi kan ingenting alene – men sammen med vores kunder kan vi skabe brands og markedsføring, som gør en forskel. 

 

Sig det med format. Om du har behov for 1 eller 1000 m² print, 5000 guldstjerner – eller noget helt tredje, så står vi klar med den nyeste teknologi og et topprofessionelt produktionsapparat. Vi printer på alle materialer fra stof og pvc til træ og glas. Vi producerer også i storformat samt UV-print.